‘Voorlezen’ & ‘TV avondje’

‘Voorlezen’ & ‘TV avondje’

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
UPC Nederland
Bureau
C+R/CampOne/Propaganda
Jaar
2007
Paginanummer
124

Nominatie 2007

Doelstelling

Ons doel was het vernieuwde On Demand aanbod van UPC Digitale TV, met ruim 350 speelfilms en series, onder de aandacht te brengen. En te laten zien welke nieuwe mogelijkheden er zijn bij On Demand, zoals het even pauzeren van een speelfilm. De insteek van de andere film was aandacht te vestigen op Programma Gemist. Een functie van UPC Digitale TV waarmee populaire programma’s van de publieke omroep kunnen worden teruggekeken.

Doelgroep

De doelgroep bestond uit abonnees van UPC die nog niet zijn overgestapt naar digitale televisie en die dus nog gebruik maken van het standaard, analoge aanbod. Zij zijn hier tevreden mee en zijn dus minder gevoelig voor argumenten dat je met digitale televisie in ‘DVD-kwaliteit’ kijkt en je de beschikking krijgt over extra zenders. We zullen ze dus met andere argumenten moeten overtuigen.

Concept

Wat ‘On Demand’ nu precies is en hoe het werkt, is bij het overgrote deel van de doelgroep onbekend. vooruitspoelen. Ook live televisie kan gepauzeerd, terug- en vooruitgespoeld worden. Kortom, er is nogal wat uit te leggen. Om te voorkomen dat de campagne een ‘platte productdemo’ zou worden, is er voor gekozen om de vele voordelen van On Demand en Programma Gemist inzichtelijk te maken aan de hand van herkenbare gezinssituaties.

Media- en middelenstrategie

Deze campagne is primair ingezet op televisie. De tv-campagne werd ondersteund door online en middels POS-materialen in de UPC Centers.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken