VOOR-ZORG

VOOR-ZORG

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
Univé
Bureau
S-W-H
Jaar
2008
Paginanummer
197

Nominatie 2008

Doelstelling

Univé neerzetten als de verzekeraar zonder winstoogmerk, die naast een uitstekende zorgverzekering met een scherpe premie ook voorzorg biedt.

Doelgroep

Iedereen die een zorgverzekering nodig heeft.

Concept

In een markt waarin de concurrentie toeneemt, laten alle grote verzekeraars zich aan het eind van het jaar weer horen. Univé wilde daarom op opvallende wijze haar boodschap over de bühne brengen. Omdat Univé een coöperatie is, is winst maken niet haar hoogste prioriteit, maar staat het belang van haar leden voorop. Daarom biedt Univé haar leden naast de zorgverzekering ook een breed scala aan producten, die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Dat noemen we Voor-Zorg.

Media- en middelenstrategie

M.b.v. radio, dagbladadvertenties en guerrilla-inzet werden kwaaltjes, zoals overgewicht of een slecht gebit, op een verrassende manier aan het licht gebracht. Met daar tegenover een ledenproduct of dienst van Univé, zoals korting bij fitnesscentra of gratis tandverzorgende kauwgom, om zo’n situatie te voorkomen. Vreemde vlekjes? Dat wil Univé vóór zijn. Met onze Voor-Zorg krijgt u ter voorbereiding op een verre reis korting op vaccinaties.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken