Vodafone #PlayFaster

Vodafone #PlayFaster

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
VODAFONE
Bureau
Maak
Jaar
2018
Paginanummer
429

Doelstelling

Esport is de snelst groeiende sport ter wereld. Esporters hebben behoefte aan snelheid en skills. Hoe kunnen we unieke content, ervaringen en commerciële kansen creëren voor de esport community in Nederland en daarmee bewijzen dat Vodafone het netwerk is voor gamers?

Doelgroep

De esport community in Nederland

Merkomschrijving

Vodafone weet wat er speelt in de wereld van esports en nodigt iedereen uit om samen de volgende stap in deze community te zetten.

Concept

Met de esport community ontwikkelden we #PlayFaster. Een programma dat gamers precies biedt waar ze behoefte aan hebben: snelheid en skills om te kunnen winnen. Daarvoor hebben we tien amateurs uitgenodigd om in onze 4G #PlayFaster bus masterclasses te volgen van de beste esporters ter wereld bij ESL Hamburg. Om ook heel Nederland te bereiken hebben we de ROG Phone exclusief in Nederland gelanceerd.

Media- en middelenstrategie

Vodafone is global sponsor van de Electronic Sports League (ESL). De kennis en kanalen van ESL zijn ingezet en gecombineerd met ons owned #Playfaster YouTube kanaal.In een mix van organisch en paid hebben we in 5 afleveringen en een online video bewezen de community aan ons te kunnen binden.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken