Vodafone – Het netwerk dat met Nederland meegroeit

Vodafone – Het netwerk dat met Nederland meegroeit

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
VODAFONE
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2018
Paginanummer
202

Nominatie 2018

Doelstelling

De belangrijkste doelstelling voor deze langlopende campagne is het vergroten van de merkoverweging.

Doelgroep

Vodafone is er voor alle Nederlanders die open staan voor verandering en de mogelijkheden van nieuwe technologie in hun leven.

Merkomschrijving

Als Vodafone geloven we in vooruitgang. Niet alleen in wat er technisch allemaal nog meer kan, maar vooral in hoe we samen door technologie kunnen groeien. Daarom nodigen we met 'The future is exciting. Ready?' iedereen uit om de mogelijkheden van technologie te omarmen. Want hoe snel de technologische vooruitgang soms ook lijkt te gaan, het gaat erom wat het voor jou betekent. En dat is voor iedereen anders. Mensen raken 'excited' als zij zien hoe zijzelf en hun geliefden erdoor vooruitkomen.

Concept

In de nieuwe campagne maken we de strategie tastbaar met echte verhalen over vooruitgang in het moderne leven. Over de rol van Vodafone in het leven van verschillende moderne families. Over ouders die hun kinderen laten zien hoe ver we al zijn gekomen sinds hun eerste mobiel. Over wat je tegenwoordig allemaal met elkaar doet en deelt. En over hoe we als Vodafone met ons netwerk een rol hebben in het verwezenlijken van dromen en ambities. Zo groeit het netwerk van Vodafone mee met al die mensen die open staan voor vooruitgang. En krijgt het merk menselijke betekenis op belangrijke momenten in hun leven. Met als resultaat dat steeds meer mensen ons merk overwegen.

Media- en middelenstrategie

De nieuwe campagne wordt uitgedragen in een zorgvuldig geregisseerde, omnichannel aanpak via eigen, 'earned' en betaalde media-inzet. Getarget op basis van doelgroepinzichten voor maximale relevantie en toegevoegde waarde. Voor het laden van merkemotie vormen online video's rondom belangrijke momenten voor de moderne familie de kern, van waaruit o.a. TV-commercials, winkelmateriaal en online uitingen worden gemaakt. Om dit kracht bij te zetten zijn er eigen videoformats ontwikkeld voor social en is onze sponsorship met The Voice of Holland uitgebreid met 'The Voice Family'. Radio, targeted social uitingen, CRM, retail en online bannering versterken de overweging van gekoppelde proposities, toegesneden op deelsegmenten en specifieke momenten. En sturen verder op conversie, gericht op in-market doelgroepen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken