Vlammetjes F**king Hot

Vlammetjes F**king Hot

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
TOPKING FINGERFOOD
Bureau
Force451
Jaar
2019
Paginanummer
344

Doelstelling

Vlammetjes weer hot maken! Naamsbekendheid vergroten bij een jongere doelgroep, het merk weer een sterke identiteit geven en de positie in de horeca verstevigen.

Doelgroep

Mannen (18 t/m 39 jaar), die van een feestje houden met bier en vrienden.

Merkomschrijving

Vlammetjes is de bekende Nederlandse snack die al bestaat sinds de jaren tachtig. Maar deze hete snack was uit beeld geraakt bij de doelgroep onder de 40 jaar.

Concept

Het leven is te kort voor saaie feestjes en laffe snacks. Ga voor echt. Echte vrienden. Echt gezellig. Echte kwaliteit. Vanuit de vernieuwde merkgedachte is de campagne (rondom drie vrienden) ontwikkeld, die op een rebelse en opvallende manier laat zien hoe f**king hot de enige echte Vlammetjes zijn. In de horeca speel je zelf Vlammetjes Roulette met één extreem f**king heet Vlammetje.

Media- en middelenstrategie

Met een relatief bescheiden budget is de doelgroep via meerdere kanalen bereikt: - een prikkelende commercial en opvallende stop-motion op Facebook, Instagram, Snapchat en YouTube; - abri's in de buurt van supermarkten in heel Nederland (Vlammetjes in het diepvriesvak); - honderden horecagelegenheden waar Vlammetjes Roulette gespeeld wordt.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken