Vind een baan met Werkplezier!

Vind een baan met Werkplezier!

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
TEMPO-TEAM
Bureau
Roorda Reclamebureau
Jaar
2021
Paginanummer
164

Doelstelling

Stijging Merk KPI's: TOMA, spontane merkbekendheid, merkoverweging en merkboodschap 'werkplezier'.

Doelgroep

MBO’ers en LBO’ers, 18-34 jaar, die zich laten leiden in hun zoektocht naar werk door: sfeer, sociaal klimaat en interpersoonlijke factoren.

Merkomschrijving

Bij Tempo-Team vinden we dat werk plezier geeft als het past bij wie je bent. Werk is een plek waar je kunt ontdekken, je kunt ontplooien en ontwikkelen. En niet geheel onbelangrijk, als je werkplezier hebt, ben je productiever en energieker! We hebben als missie om niet alleen mensen aan werk te helpen, maar echt een waarde toe te voegen: werk mét plezier!

Concept

Tempo-Team helpt je bij het vinden van een baan mét werkplezier. Uit onderzoek blijkt dat mensen 't kiezen voor een baan lastig vinden. Ze hebben vragen als: "Past 't bedrijf bij mij?" "Zijn de collega's leuk, is er een fijne sfeer?" Ze hebben behoefte aan een zoekproces dat inzichtelijk, transparant en persoonlijk is. We laten daarom het werkplezier van onze banen zien! Zo wordt 't werkplezier vooraf duidelijk en kiezen kandidaten voor een baan die écht bij hen past. Dit is gedaan door ‘Baanraders’ (banen die een 8+ scoren en worden aangeraden door je aanstaande collega’s), ‘Tour de werkvloer’ (video’s, met je aanstaande collega's, over de baan en werkplek) en de Proeftijd (YouTube serie waarin gezocht wordt naar de baan met het meeste werkplezier).

Media- en middelenstrategie

Onze mediastrategie is always-on, waarvan Radio de basis is, met de opvallende en zeer goed geteste 'Gezocht'-commercial. Om onze werkplezier boodschap ook visueel sterk te laden, creëerden we een ‘crossmediale burst-campagne’. Display is dynamic ingezet, gebaseerd op de See-Think-Do-wijze, met op provincie aangepaste dynamics. DOOH is getarget op doelgroep en locatie. De Proeftijd-serie is per aflevering (4 stuks) gelanceerd op de populaire YouTube kanalen van influencers Qucee en Nesim. Van deze video’s is er specifieke content geproduceerd, welke doelgroep specifiek is ingezet via paid-online-video en een impactvolle Bioscoop-trailer. Deze always-on mediastrategie, gecombineerd met de verdiepende content en goed getargette crossmediale inzet, heeft èn significante KPI-stijgingen gerealiseerd èn voor een verhoging van traffic op onze website gezorgd.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken