VIND DE X

VIND DE X

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Eiffel
Bureau
S-W-H
Jaar
2008
Paginanummer
52

Doelstelling

Eiffel gelooft dat klanten alléén vooruitgang kunnen boeken als ze ‘grip op de zaak’ hebben. De nieuwe campagne moet duidelijk maken hoe Eiffel dat oplossingsgericht aanpakt.

Doelgroep

Opdrachtgevers in profit en non-profit, zoals banken, verzekeraars en overheidsinstellingen. Eigen- en (potentiële) medewerkers.

Concept

Hoe zorg je ervoor dat je grip krijgt op actuele uitdagingen binnen je bedrijf? Door alle van invloed zijnde variabelen in kaart te brengen en hieruit dé oplossing te vinden die de sleutel is naar vooruitgang (de ‘X’). Een relevante en tastbare vertaling van Eiffel’s werkwijze en mentaliteit. ‘Vind de X’ geeft tevens sturing aan de honderden Eiffel professionals in het volbrengen van de missie: groei en vooruitgang realiseren bij hun opdrachtgevers. ‘Vind de X’ is dan ook de leidende gedachte geworden voor alles wat Eiffel doet (incl.sportsponsoring).

Media- en middelenstrategie

Massamedia (TV) draagt ‘Vind de X’ overkoepelend uit. Branchegerichte media (print, online, congressen, boeken) laten zien wat volgens Eiffel de “X” is op actuele thema’s. Wervende media (radio, print, online) moeten nieuwe medewerkers interesseren. Via Eiffel media (interne middelen, opleidingen, intranet) worden eigen medewerkers geinformeerd, getraind en betrokken.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken