Verzekering #1

Verzekering #1

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
Nationale-Nederlanden
Bureau
JWT Amsterdam
Jaar
2012
Paginanummer
180

Doelstelling

Nationale-Nederlanden een onderscheidende, heldere en aantrekkelijke positie geven als een verzekeraar die voluit gaat voor dienstverlening en dat ook echt waarmaakt. Geen loze beloften, geen holle frasen, maar hier staat een verzekeraar die het echt anders aanpakt en dat in de praktijk waarmaakt. Maar ook intern de organisatie meenemen en stimuleren om heel ver te gaan in dienstverlening en het belang van de klant werkelijk voorop te stellen, want daar draait het om als we de klanten de zekerheid van Nationale-Nederlanden willen geven.

Doelgroep

Heel Nederland dat wantrouwend en met argwaan naar verzekeraars kijkt. De financiële crisis heeft de argwaan bij hen alleen maar vergroot: "Ze zitten er voor zichzelf en niet voor mij, als de nood aan de man komt, dan laten me ze staan." Ze staan open voor een verzekeraar die voluit voor dienstverlening gaat en willen daar zelfs meer voor betalen. Want als ze een verzekering afsluiten, willen ze zekerheid, en voelen dat ze zekerheid kopen.

Concept

De Verzekering is de eerste van een reeks harde dienstverleningsbeloften. Een nieuwe verzekering van de verzekeraar die als geen ander staat voor de lange traditie van verzekeren. Deze verzekeringen brengen we naar buiten in een campagne die laat zien dat mensen zelfs na grote pech vol vreugde en levenslust hun weg kunnen voortzetten, omdat ze verzekerd zijn van de niet-aflatende steun van Nationale-Nederlanden. Te beginnen met Verzekering #1.

Media- en middelenstrategie

Tv gebruiken we om de Verzekering #1 groots neer te zetten, met alle emotie. Outdoor om snel awareness op te bouwen in simpele en directe beeldtaal. Op radio laten we horen wat we doen om de Verzekering waar te maken, zodat het geloofwaardig is. Met online hebben we de brug geslagen tussen thema (propositiebekendheid) en product, zijnde de autoverzekering. Naast awarenessadvertising werd salesbannering ingezet met het oog op conversie.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken