Verwerkverhaaltjes

Verwerkverhaaltjes

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
KLAVERBLAD VERZEKERINGEN
Bureau
The Family Amsterdam
Jaar
2021
Paginanummer
386

Doelstelling

Het merk verder laden als meest menselijke verzekeraar.

Doelgroep

Ouders met jonge kinderen.

Merkomschrijving

Klaverblad vaart als coöperatie sinds 1850 zijn eigen koers. Dit doen we vanuit de filosofie: als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.

Concept

Klaverblad wil klanten naast het afhandelen van materiële schade ook helpen bij immateriële schade. In samenwerking met Tischa Neve schreef Klaverblad het interactieve e-book ‘Verwerkverhaaltjes’. Ouders kunnen hiermee hun kind helpen bij het verwerken van een brand. Dankzij de mogelijkheid om onderdelen te personaliseren, zijn binnen het e-book 300 verschillende verhalen mogelijk, volledig gericht op het kind. Door het voorlezen van de ‘eigen’ verhalen helpen ouders hun kinderen op een speelse manier te praten over hun herinneringen, gevoelens en angsten naar aanleiding van de brand, wat de verwerking bevordert.

Media- en middelenstrategie

Awareness (SEE) voor Klaverblad Verwerkverhaaltjes bestond uit OLV en social video. Gerichte blogposts zetten ouders aan het denken over dit thema (THINK). Link ads leidden traffic naar het e-book – verwerkverhaaltjes.nl (DO).
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken