Verbouwen begint met Bouwbakkie

Verbouwen begint met Bouwbakkie

Categorie
Retail
Adverteerder
BOUWBAKKIE
Bureau
Crowdmedia
Jaar
2021
Paginanummer
330

Doelstelling

Wat een sloopkogels! Door corona zat Nederland aan huis gekluisterd en dat leverde een ware verbouwtrend op. Waar je al dat sloop- en bouwafval laat? In een Bouwbakkie, natuurlijk. Het perfecte moment om met een campagne de merkvoorkeur van Bouwbakkie te vergroten. A je to.

Doelgroep

De doe-het-zelver en de zzp’er in de bouw. De een neemt bij een verbouwing het heft in eigen hand, de ander huurt liever iemand in.

Merkomschrijving

Via Bouwbakkie.nl bestel je met gemak een bak, morgen in huis. Of liever vóór je huis. Kortom: verbouwen begint met Bouwbakkie!

Concept

Gooit de buurman bakstenen in een container? Nee, het is een ad van Bouwbakkie. We ontwikkelden slopende content met vier herkenbare verbouwscenario’s als fundering.

Media- en middelenstrategie

Herkenbare situaties, alle soorten Bouwbakkies en het gemak van het bestelproces. We verpakten het in aansprekende content. De bewegende en stilstaande beelden met rake copy distribueerden we in drie fases via Facebook, Instagram, YouTube, Google Ads en radio. Een crossmediale aanpak die veel opleverde. Baksteen, de rest is geschiedenis.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken