Valerio vraagt het

Valerio vraagt het

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
ZILVEREN KRUIS ACHMEA
Bureau
FHV BBDO
Jaar
2014
Paginanummer
176

Winnaar 2014

Doelstelling

Uit kostenoverwegingen kiest men vaker voor uitsluitend een basisverzekering. Zilveren Kruis wil de trend doorbreken dat mensen geen aanvullende verzekering nemen met een laagdrempelige oplossing: de nieuwe Basis Plus Module (BPM), die tegen een klein bedrag onverwacht hoge kosten dekt. De doelstelling is een top 3-positie op spontane bekendheid, overweging en voorkeur. Top 3-positie op imagostatements: staat dicht bij me, heeft altijd antwoord op mijn vragen, lost 't voor me op. Daarbij 9.800 nieuwe klanten BPM en 200.000 bezoekers campagneplatform.

Doelgroep

Nederlandse zorgverzekerden die vanwege de kosten minder willen verzekeren en zich er niet van bewust zijn dat de basisverzekering soms minder dekt dan ze denken.

Concept

Je zorgverzekering is misschien wel de belangrijkste verzekering die je hebt. Toch weten we er weinig van. Dat wil Zilveren Kruis veranderen. Daarom geen typische feelgoodverzekeringscampagne, maar een uitnodiging om bewust te kiezen. We sturen Valerio op pad met als opdracht: zet Nederland op scherp. Haal de vragen boven water waar mensen te weinig bij stilstaan. Vragen waar Zilveren Kruis duidelijke antwoorden op geeft. Vervolgens introduceren we de Basis Plus Module. Samen zorgt dit ervoor dat je voortaan beter in staat bent om de voor jou juiste keuze te maken als het om zorg verzekeren gaat. Dát is raad en daad van Zilveren Kruis.

Media- en middelenstrategie

In de tvc duikt Valerio in de hem zo eigen stijl op, en zet mensen met één rake vraag aan het denken over hun basiszorgverzekering. Via tvc, social en online nodigen we Nederlanders uit om al hun vragen te stellen. In een online video gaat Valerio op zoek naar antwoorden. Op de website van Zilveren Kruis vind je antwoorden op alle vragen die zijn gesteld. Wekelijks krijgen bestaande klanten antwoord op de meest gestelde en opvallende vragen. In de tweede fase introduceren we de Basis Plus Module. Via een tvc en online video komt Valerio opnieuw in actie. In aanvulling daarop zetten we radio in. Online display zorgt voor conversie.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken