VAKANTIEVRAAG

VAKANTIEVRAAG

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
ANWB
Bureau
LEMZ
Jaar
2012
Paginanummer
100

Nominatie 2012

Doelstelling

Samen Beter Uit, de merkbelofte van ANWB, tastbaar maken tijdens de vakantievoorbereiding en verkoop van Wegenwacht Europa Service, Doorlopende Reisverzekering en de ANWB Visa Card.

Doelgroep

Nederlandse vakantiegangers.

Concept

Vakantievoorbereiding veroorzaakt vaak stress. Zorgen over de bestemming en onaangename verrassingen onderweg zijn belangrijke boosdoeners. Om onze leden zo goed mogelijk te helpen bij hun vakantievoorbereiding en bij te dragen aan een onbezorgde vakantie, lanceren we ANWB Vakantievraag. Hier kunnen vakantiegangers terecht voor een antwoord op hun persoonlijke vragen. Het platform ontsluit de expertise van de ANWB én de kennis van onze 4 miljoen leden. Onder het motto: Samen zijn we overal geweest en hebben we alles al een keer meegemaakt. En dus hebben we samen ook op elke vraag een antwoord. Bovendien kunnen we op ons eigen platform met succes het juiste kader scheppen voor de verkoop van relevante producten. Met alle tips helpen leden elkaar ook bij het kiezen van een volgende bestemming. Daarom vragen we alle vakantiegangers bij terugkomst van hun vakantie ervaringen en tips over hun bestemming te delen op vakantievraag.nl.

Media- en middelenstrategie

Met online advertising, mobile advertising, social, print, een TVC en radiocommercial trekken we bijna 300.000 geïnteresseerden naar het platform. Duizenden vragen worden beantwoord. Het belangrijkste: het platform levert een positieve bijdrage aan het merk ANWB, want Vakantievraag.nl is typisch Samen Beter Uit.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken