Vaak Vergeten Vragen

Vaak Vergeten Vragen

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
REAAL
Bureau
Etcetera
Jaar
2013
Paginanummer
210

Doelstelling

Spontane naamsbekendheid binnen selectieve doelgroep. Het merk positioneren als dé verzekeraar die klanten helpt de juiste keuze te maken.

Doelgroep

Voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en Overlijdensrisicoverzekeringen leggen we de focus op respectievelijk medische/zakelijke professionals en huurders in de vrije sector. Deze groepen regelen meer en meer hun eigen financiële zaken. Ze maken vaak onbedoeld foutieve keuzes waardoor ze later met teleurstellingen te maken krijgen.

Concept

De markt heeft de consument opgevoed met het idee dat het volstaat om je verzekering op basis van de veel gestelde vragen te kiezen. REAAL zet dat volledig op z'n kop. Met een Top 10 van Vaak Vergeten Vragen stelt REAAL díe prikkelende vragen die je zelf als consument juist minder snel stelt. Zo confronteren we huurders met het inzicht dat bij verlies van de partner het mogelijk lastig zal zijn om de maandelijkse huur op te brengen. En houden we vrouwelijke zelfstandige ondernemers voor ogen dat een zwangerschap ook leidt tot (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid. Met de Vaak Vergeten Vragen schuiven we de enorme kennis en praktijkervaring van de REAAL experts en distributiepartners naar voren en helpen we klanten écht goed te kiezen. De vragen zijn in co-creatie met klanten, distributiepartners en medewerkers tot stand gekomen.

Media- en middelenstrategie

Na een interne kick-off werden outdoor, print en radio ingezet om het fenomeen Vaak Vergeten Vragen breed te lanceren. De specifieke vragen rondom AOV en ORV werden via relevante websites bij de doelgroep onder de aandacht gebracht. Tevens werd op deze manier directe traffic naar de landingspagina gecreëerd, waar de volledige Top 10 Vaak Vergeten Vragen bij het betreffende onderwerp te vinden was. Via de community konden klanten ook vragen stellen. Omdat huurders vaak per trein reizen zijn op stations fietszadelhoesjes met de boodschap verspreid. De REAAL-distributiepartners ontvingen een Top 10 Vaak Vergeten Vragen-boekje dat meegegeven kon worden aan klanten en prospects.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken