Upcycle

Upcycle

Categorie
Durables
Adverteerder
KARWEI
Bureau
Dedato
Jaar
2021
Paginanummer
198

Doelstelling

Geef gas aan de bekendheid en geloofwaardigheid van de positionering ‘De bouwmarkt met smaak’ en zorg dat consumenten de duurzame trend ‘upcyclen’ aan Karwei koppelen.

Doelgroep

Iedereen die graag iets van zijn smaak wil maken in huis.

Merkomschrijving

Karwei is de bouwmarkt met smaak voor klussen en inrichten.

Concept

Als bouwmarkt met smaak helpen we consumenten op een leuke en inspirationele manier te verduurzamen. We laten ze zien hoe je hele diverse spullen een nieuw leven geeft door te ‘Upcyclen’! Met een online serie van zes korte afleveringen inspireert presentatrice Shelly Sterk om spullen niet weg te gooien, maar juist op te knappen en een tweede, nog mooier, leven te geven. Ook vorig jaar besteden we op deze positieve manier aandacht aan ‘Upcyclen’. De hele campagne is bedacht en uitgewerkt door ons eigen marketingteam, die vol energie ook hun eigen spulletjes smaakvol geupcycled hebben.

Media- en middelenstrategie

De videoserie werd ingezet op alle kanalen van Karwei om de content te verreiken en het thema upcyclen te claimen. Grootste bereik komt vanuit de social kanalen van Karwei en via narrow casting in de winkels. Daarnaast werden de social kanalen van Shelly Sterk ook ingezet om een groot bereik te creëren voor dit thema.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken