Today’s look is Amsterdam

Today’s look is Amsterdam

Categorie
Retail
Adverteerder
C&A NEDERLAND
Bureau
Eigen Fabrikaat
Jaar
2015
Paginanummer
350

Doelstelling

Het doel van de C&A campagne is een positieve bijdrage leveren aan het merkimago van C&A. Daarnaast is een massale opkomst bij de officiële opening van de flagship store in Amsterdam belangrijk, en het stimuleren van de verkoop tijdens en een maand na de opening. De campagne is daarmee gebaseerd op drie bouwstenen: merkimago (fashion), traffic en sales.

Doelgroep

Inwoners van groot Amsterdam (nieuwe en bestaande klanten). Daarnaast richt C&A zich voor, tijdens en na de opening op passanten van de flagship store (toeristen en dagjesmensen). De campagne focust zich vooral op vrouwen van 25 t/m 64 jaar, vallend onder de noemer: casual pretty.

Concept

C&A opent haar eerste Nederlandse flagship store, aan het Damrak in Amsterdam. Voor deze speciale gelegenheid introduceert C&A 'today's look is Amsterdam': een geïntegreerde storytelling campagne geïnspireerd op de hoofdstad, die de collectie van C&A met Amsterdam verbindt. Hierbij wordt C&A's internationale campagnegedachte 'today's look is' op een slimme manier regionaal geïntegreerd. Bekende mode-influentials als Jetteke van Lexmond en Bastiaan van Schaik stellen hun favoriete outfits samen uit de collectie van C&A, geïnspireerd op bekende Amsterdamse locaties. Van 'een rondje met de hond door het Vondelpark' tot 'een avond in Het Concertgebouw': een outfit voor elke gelegenheid.

Media- en middelenstrategie

Van outdoor tot PR en van instore tot online: 'today's look is Amsterdam' is een geïntegreerde storytelling campagne waarin C&A's nieuwste collectie én Amsterdam centraal staan. De beelden en verhalen komen terug in diverse media, van landelijk naar regionaal naar hyperlokaal. Nederland wordt bereikt middels PR (o.a. Shownieuws, press event en samenwerking met influentials). Groot Amsterdam wordt benaderd via HaH, Metro outsert en online (social & display). Passanten worden geraakt via (digitale) abri's & CityLeds rondom de flagship store, mobile couponing via geo-targeted Facebook advertenties en promoteams die duizenden speciale tassen uitdelen.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken