THE DUTCH GUY

THE DUTCH GUY

Categorie
Personeel
Adverteerder
Imtech N.V.
Bureau
BVH Groep
Jaar
2009
Paginanummer
462

Nominatie 2009

Doelstelling

Werf voor Imtech vakbreed nieuwe mensen. Geef daarbij Imtech bovendien een imagoinjectie. Imtech heeft 25.000 man gedetacheerd technisch personeel, nationaal en internationaal. Dus in de branche is de naamsbekendheid groot, maar het grote publiek kent ons nauwelijks.

Doelgroep

Imtech is op zoek naar monteurs, technici en ICT-ers met enige jaren werkervaring. Het gaat daarbij om mensen op mbo en hbo-niveau. De vacatures bevinden zich in heel Nederland.

Concept

Een concept gestoeld op de strategie: Imtech kenmerkt zich door de hang naar absolute toptechniek. We organiseren een actiecampagne die zowel de wervings- als imagovraag beantwoordt. Imtech is een mondiale speler in techniek en we zoeken mensen die onze naam hooghouden. Meld je aan en beleef een spectaculaire technische droomreis. Op een megajacht in Miami maakt de technicus er een potje van. Kapitein en stuurman verzuchten: “When will the Dutch guy start?” Wanneer begint eindelijk één van die Imtechers? Monteurs, technici en ICT-ers van het wereldvermaarde bedrijf uit Nederland die altijd voor een oplossing zorgen. Ben jij goed dan kun je daar ook bij horen. Imtech roept potentiële Dutch guys op om zich te bewijzen op thedutchguy.nl Daar wacht een interactief spel: het hart van de campagne waar het om hoogstaande techniek draait. En je alles over Imtech komt te weten. Bekijk de site op http://archief.2009.thedutchguy.bvhgroep.nl/ (login: personeelzaak, ww: archief).

Media- en middelenstrategie

Tv, radio, print, webvertising en andere (online) uitingen zoals advertorials en een Hyvesactiepagina zorgen voor traffic naar de site. Het Imtech-wagenpark (250 busjes) krijgt actie-bestickering. Interne communicatiemiddelen wakkeren de trots onder de bestaande Dutch guys aan. Zoals een campagnemailing compleet met Dutch Guy.nl t-shirt voor alle Imtechers, een exclusieve campagne previewlink voor het personeel en banieren voor de Imtech-kantoren en wervingsbeurzen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken