The chemical innovation community

The chemical innovation community

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Chemelot B.V.
Bureau
Bovil B.V.
Jaar
2006
Paginanummer
24

Doelstelling

Merkbekendheid: Chemelot is een unieke chemical community waar open innovatie centraal staat. Gedragsintentie: Meer info om te begrijpen hoe Chemelot bijdraagt aan versnelde business groei.

Doelgroep

Intern: Bestaande medewerkers Chemelot en bestaande “site-users” (ca. 20 base en hightech chemical bedrijven + research campus). Extern: • Bestaande (grote) hightech chemical bedrijven in straal van 150 km rond Zuid-Limburg; • Start-ups met focus op hoogwaardige, innovatieve (chemische) materialen en toepassingen.

Concept

Maak van het bedrijventerrein een echte community. Door open en interactieve innovatie ontstaat samenwerking en een win-winsituatie voor de aanwezige bedrijven. Creatief: De nieuwe kennisorganisatie Chemelot wordt voorgesteld aan de hand van hersenimpulsen in het hoofd van een mens, geïnspireerd door een ander lid van de community.

Media- en middelenstrategie

Naast de ontwikkeling van naam en huisstijl is het creatieve idee geïntegreerd doorvertaald naar o.a. advertenties, Internet, corporate brochure, business cases-brochures, beurspresentatie, corporate movie.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken