The Big Questions

The Big Questions

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
NN GROUP
Bureau
KhannaReidinga
Jaar
2017
Paginanummer
82

Doelstelling

NN Group helpt mensen hun financiële toekomst zeker te stellen. Daarom heeft NN de 'Big Questions' gelanceerd; een digitale campagne die beoogt mensen te inspireren om na te denken over wat zij belangrijk vinden in het leven.

Doelgroep

De campagne is gebaseerd op het idee dat iedereen, ongeacht leeftijd, woonplaats of achtergrond, te maken heeft met dezelfde soort vragen en situaties. In 9 Europese landen hebben we aan honderden willekeurige mensen op straat vijf levensvragen gesteld. Door deze verscheidenheid is de video representatief voor de diversiteit aan klanten die NN dagelijks helpt.

Merkomschrijving

De merkbelofte van NN is 'You matter', waarmee we willen uitdragen dat iedere klant er voor ons toe doet. En dat wat belangrijk is voor onze klanten, belangrijk is voor NN.

Concept

Twee jonge filmmakers stelden aan voorbijgangers op straat vragen als 'wat maakt jou gelukkig?' en 'wat is de meest drastische beslissing die je ooit hebt genomen?'. De persoonlijke antwoorden zijn verrassend, ontwapenend, grappig, maar vooral authentiek. De video is in documentaire stijl gefilmd en laat zien hoeveel we met elkaar gemeen hebben, en tegelijkertijd, hoe uniek ieder individu is.

Media- en middelenstrategie

Er is een internationale media- en middelenstrategie uitgewerkt voor Facebook, Instagram, LinkedIn, en YouTube. Door het succes is in een later stadium ook een TV campagne ontwikkeld. Ook via het interne sociale platform van NN deelden veel collega's hun persoonlijke verhalen met elkaar.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken