TELL A FRIEND

TELL A FRIEND

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
EASYMOBILE
Bureau
EURO RSCG 4D
Jaar
2005
Paginanummer
112

Doelstelling

Maak de doelgroep bewust van de propositie van de nieuwe online-aanbieder easyMobile en creëer een aanleiding om daarover te vertellen (ook PR-waarde). Win sympathie door te kapitaliseren op het nonconventionele overall image van de easyGroup en zijn founder Stelios Haji-Ioannou (o.a. easyJet)

Doelgroep

18-30 jarigen, mannen en vrouwen, internet minded, die niet aan verplichtingen vast willen zitten

Concept

Toegankelijkheid is hét kenmerk van het easyMobile ‘SIM Only’-product. Verleiding is een van de sterkst wervende emoties die we kennen. Versterk het gevoel van toegankelijkheid door de propositie van easyMobile aan die emotie te koppelen. Communiceer dit met jonge, aantrekkelijke mensen die – in tegenstelling tot wat je zou verwachten – juist heel ‘easy to get’ zijn. Creëer op die manier ‘rumour around the brand’

Media- en middelenstrategie

Persoonlijke benadering is het belangrijkst, media zijn daaraan ondersteunend. Dit via promotieteams die 1 miljoen kraskaartjes uitdelen om online deel te nemen aan een sweepstake en verrassende easyMobile merchandise uitdelen via een ‘try your lucky hand’ spel. Daaraan ondersteunend gefocuste zichtbaarheid via TV, bioscoop, radio en outdoor genereren. Alle activiteiten leiden naar de online winkel: www.easymobile.nl.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken