Tele2 presents: Gotu Jim – Unlimited

Tele2 presents: Gotu Jim – Unlimited

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
TELE2
Bureau
INDIE Amsterdam
Jaar
2019
Paginanummer
342

Doelstelling

Op een impactvolle manier die aansluit bij de belevingswereld van Generation Now awareness genereren rond het Unlimited abonnement van Tele2. En zo nog maar eens bevestigen dat Tele2 de Fun Rebel is die met unlimited data je leven net iets leuker maakt.

Doelgroep

Generation Now (leeftijd 18-34) die met haar ogen vastgeplakt zit aan de telefoon. Maar we zouden Tele2 niet zijn als we niet heel Nederland bij dit feestje willen betrekken.

Merkomschrijving

Tele2 is de Fun Rebel van de Nederlandse telecom. En wil dat iedereen zorgeloos het internet helemaal leeg kan trekken. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Concept

Tele2 is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve en opvallende manieren om te laten zien hoe unlimited data je leven nog net even wat leuker maakt. Deze keer maakte Tele2 met upcoming rapper Gotu Jim de eerste muziekvideo ter wereld die rekening houdt met je databundel. Door verschillende slimme digitale en analoge technieken toe te passen, maakten we een Limited-versie voor als je zuinig bent op data (19mb). En een Unlimited-versie waarbij we flink uitpakten in kleur en beweging voor een grenzeloze ervaring (148mb).

Media- en middelenstrategie

Een volledig geïntegreerde campagne met de muziekvideo in het hart van alle media en middelen. De muziekvideo werd allereerst gelanceerd via de social kanalen van Gotu Jim, zijn label Burning Fik en zijn mentor Faberyayo. Verder werd de campagne ondersteund op de kanalen waar juist Generation Now te vinden is. Online via Instagram, bannering en plaatsingen in relevante muziek- en reclamemedia. Offline via OOH in studentensteden, Boomerangkaarten, toiletposters en t-shirts. Kortom, een campagne waar je niet omheen kon en waarmee we de doelgroep in het hart hebben geraakt.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken