Switch to Galaxy

Switch to Galaxy

Categorie
Durables
Adverteerder
SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX
Bureau
Cheil Amsterdam
Jaar
2017
Paginanummer
208

Nominatie 2017

Doelstelling

Steeds meer gebruikers ontdekken dat de features van een Samsung Galaxy S8/Note8 ongeëvenaard zijn, ook gebruikers van concurrerende merken. Toch voelt switchen nog altijd als een grote stap. Daarom willen we laten zien dat overstappen makkelijk is en dat de topfeatures van de S8/Note8 het meer dan de moeite waard maken.

Doelgroep

Millennials met concurrerende smartphonemodellen (in het bijzonder iPhone).

Merkomschrijving

Samsung is een van de grootste smartphonemerken in Nederland. Haar doel is om met technologie de levens van mensen te verbeteren.

Concept

Om te laten zien hoe simpel het overstappen naar de Galalxy S8/Note8 eigenlijk is, introduceren we het Switch to Galaxy Resort. De plek waar al je zorgen over switchen worden weggenomen en je ontdekt hoe makkelijk je went aan je nieuwe S8/Note8. In een oogwenk leer je je oude smartphonegewoontes af om direct te ervaren dat er een wereld aan mogelijkheden voor je opengaat. Het is eigenlijk een beetje als opnieuw geboren worden.

Media- en middelenstrategie

Het hart van de campagne is de 30sec tv-commercial. Deze wordt ondersteund met een 60sec online video, een serie social video's, Digital OOH-video en banners.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken