Survival of the Fitness

Survival of the Fitness

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
NL ACTIEF
Bureau
Het PR Bureau
Jaar
2020
Paginanummer
440

Doelstelling

De overheid aansporen de sportscholen eerder dan 1 september te heropenen tijdens de intelligente lockdown. Naast het informeren van de overheid moest ook het publiek overtuigen dat sporten bij sportclubs veilig is. De sportscholen heropenden op 1 juli.

Doelgroep

Drieledige doelgroep. 1) Beleidsmakers omtrent de maatregelen tijdens de intelligente lockdown, 2) de maatschappij overtuigen dat sporten in de sportclubs veilig is en 3) ondernemers in de branche betrekken bij het initiatief.

Merkomschrijving

NL Actief is de Nederlandse branchevereniging van de erkende sport- en beweegbedrijven.

Concept

#WIJZIJNERKLAARVOOR. Nederland, de Nederlanders en de politiek laten zien dat de fitnessbranche er klaar voor is om weer open te gaan. Alle maatregelen zijn genomen om mensen veilig en verantwoord in de sportclubs te verwelkomen.

Media- en middelenstrategie

Combinatie van paid & earned. Paginagrote advertenties in de Telegraaf en radius targeting outdoor op de hoofdroutes naar Den Haag gericht aan beleidsmakers. Een brand takeover op NU.nl en branded content in lifestyle media. Earned zijn woordvoerders voor het initiatief veelvuldig verschenen in de media: RTV, print en online.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken