Storytel Original Oorgasme

Storytel Original Oorgasme

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
STORYTEL
Bureau
CapeRock
Jaar
2021
Paginanummer
448

Winnaar 2021

Doelstelling

Een kwalitatieve en exclusieve erotische luisterserie maken waarin de kracht van de vrouw centraal staat die zorgt voor het vergroten van de naamsbekendheid van Storytel, intake genereert en voor bestaande abonnees het aantal luisteruren verhoogt.

Doelgroep

Vrouwen 20-35

Merkomschrijving

Storytel is de digital streaming service voor luisterboeken. Met meer dan 300.000 luisterboeken en e-books vind je bij ons altijd een goed verhaal. Van klassiekers tot romans en van thrillers tot comedy. En dat alles in 1 app zodat je altijd en overal toegang hebt tot een wereld vol verhalen.

Concept

Erotische verhalen zijn succesvol op ons platform, maar het zijn met name verhalen met een traditionele rolverdeling, weinig diversiteit en fantasie. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Daarom heeft Storytel LINDA.meiden benaderd om gezamenlijk een kwalitatieve erotische luisterserie te maken voor en door jonge vrouwen. De lezers werd gevraagd wat hun fantasieën zijn, wat opwindend is en wat zij willen luisteren. Op basis van de output van de enquête, die ingevuld kon worden op LINDAmeiden.nl, werden 8 jonge getalenteerde vrouwelijke auteurs benaderd. Samen schreven zij 20 exclusieve verhalen (Storytel Original) onder de noemer 'Oorgasme'. 1 van de verhalen werd gepubliceerd in het LINDA.meiden Zomerboek met een duidelijk actiemechanisme (luister 30 dagen gratis) om de andere 19 verhalen op Storytel te kunnen luisteren.

Media- en middelenstrategie

1. TV: RTL5, RTL8, TLC, NPO3 (rondom relevante programma's zoals 3 op Reis & Au Pairs) | 2. LINDA.meiden (print, socials, online) | 3. Social & digital (Instagram & YouTube): getarget op vrouwen tussen de 20-35 jaar | 4. Happn (dating app): getarget op vrouwen tussen de 20-35 jaar | 5. (D)OOH | 6. PR: Persbericht met listicle en 25 influencers ontvingen een spannend pakket (i.s.m. Easytoys)
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken