Sterk Werk

Sterk Werk

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Nissan Forklift Europe
Bureau
KSM Retail Branding & Design
Jaar
2006
Paginanummer
39

Doelstelling

Het verhogen van de naamsbekendheid en het versterken van het imago door te focussen op bijzondere kenmerken van Nissan Forklift op gebied van technologische innovatie en betrouwbaarheid. Waarbij in het bijzonder het meest recente product, de Nissan TX Serie, met deze campagne is geïntroduceerd.

Doelgroep

Leasevloothouders van interne transportmiddelen. Logistiek managers en inkopers van grote tot middelgrote ondernemingen. Individuele eindgebruikers.

Concept

De meeste aanbieders van vorkheftrucks communiceren de instrumentele eigenschappen van hun producten, waarbij in de meeste advertenties het product als primaire visual wordt gehanteerd. De campagne voor Nissan Forklift onderscheidt zich hiervan door een meer symbolische en emotionele aanpak. Als metafoor voor de heftruck wordt in alle advertenties een olifant gebruikt. Waardoor in algemene zin aspecten als kracht, duurzaamheid, betrouwbaarheid en stabiliteit worden gecommuniceerd. Daarbij wordt in iedere uiting door de olifant een specifiek technologisch aspect van de heftruck uitgebeeld en benadrukt.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken