Stem op voordeel

Stem op voordeel

Categorie
Retail
Adverteerder
A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY BENELUX - KRUIDVAT
Bureau
BeyenMeyer
Jaar
2017
Paginanummer
297

Doelstelling

Kruidvat positioneren als beste keuze voor iedereen.

Doelgroep

Voordeelkiezers van AOW tot 5x modaal.

Merkomschrijving

Als dé voordeeldrogist van Nederland wil Kruidvat altijd supervoordelig zijn én blijven verrassen. Met die formule staat Kruidvat al jaren in de top van sterkste retailmerken.

Concept

In verkiezingstijd lijkt Nederland meer verdeeld dan ooit. Partijen staan lijnrecht tegenover elkaar en claimen dat je er bij hun het meest op vooruit gaat. Gelukkig is er één partij die heel Nederland verbindt: Kruidvat. Want daar is iederéén voordeliger uit. Om dat kracht bij te zetten lanceren we een eigen verkiezingscampagne. Het mooie van deze verkiezing: wat je ook stemt, bij Kruidvat krijg je sowieso voordeel.

Media- en middelenstrategie

Verkiezingscampagnes gebruiken massamedia, en de onze dus ook: TV, radio, outdoor. Met stemwijzers-in-banners spelen we in op het recordaantal zwevende kiezers. Huis-aan-huis verspreiden we stembiljetten: wie daarmee een 'stemfie' maakt en deelt op Facebook maakt kans op een jaar lang gratis producten. Winkels, website en Facebook jagen de voordeelkoorts aan. De uitslag staat bij voorbaat vast: meer voordeel voor iedereen!
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken