Spup

Spup

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
KNGF GELEIDEHONDEN
Bureau
Selmore Creative Agency
Jaar
2018
Paginanummer
305

Nominatie 2018

Doelstelling

Vergroot de naamsbekendheid van de online propositie Sponsor een Pup en win daarmee de harten van potentiële donateurs, zodat de respons op onze werfactiviteiten toeneemt.

Doelgroep

We richten ons op nieuwe donateurs, jonge gezinnen en 55plussers die affiniteit met onze missie en honden hebben.

Merkomschrijving

KNGF Geleidehonden geeft mensen met een beperking een beter leven met een professioneel getrainde hond. Onze honden vergroten de zelfstandigheid, mobiliteit en kwaliteit van leven. KNGF Geleidehonden heeft geen winstoogmerk en is afhankelijk van donaties.

Concept

Iedereen smelt bij het zien van een pup. Maar het vraagt nogal wat om zo'n jonge hond te trainen. Daarom introduceert KNGF Geleidehonden Spup. Dat is een echte pup die jij kunt sponsoren en die wij opleiden en trainen. Via online Spupdates in de vorm van verhalen, foto's en video's word je op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van jouw Spup.

Media- en middelenstrategie

Het Spup platform wordt aangejaagd met een campagne op tv, radio, OOH, boomerang, online & social. We richten ons eerst op particuliere donateurs. Later willen we Spup ook voor groepen, zoals schoolklassen en bedrijven toegankelijk maken.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken