Slim met Energie

Slim met Energie

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
Oxxio
Bureau
Red Cell Not Just Film
Jaar
2006
Paginanummer
346

Doelstelling

Mensen overtuigen dat overschakelen op Oxxio goed is voor de portemonnee en dat Oxxio staat voor duurzaam gebruik van energie.

Doelgroep

Alle huishoudens van Nederland.

Concept

Zet Oxxio neer als een commercieel bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld de energiekosten voor haar klanten zo laag mogelijk te houden. Doe dit vanuit het besef dat het aantal elektrische apparaten in ons huis en het gebruik daar van de komende jaren zal toenemen. Vanuit het merkidee ‘Slim met energie’ biedt Oxxio naast aantrekkelijke tarieven ook slimme producten en praktische oplossingen dichtbij huis. Hiermee kan de Oxxio klant zelf zijn energiegebruik beheersen. De geïntegreerde communicatie draagt in belangrijke mate bij aan de invulling van de vier kernwaarden: duurzaam, innovatief, goedkoop en betrouwbaar. Inmiddels zijn al 1 miljoen gebruikers overgestapt naar Oxxio.

Media- en middelenstrategie

Oxxio is op een breed terrein actief. TV, radio, print, internet (website, e-mailings), PR-momenten, brochures, verpakking. Elk middel vervult zijn eigen rol in relatie tot de andere communicatiedragers t.b.v. creëren naam- en productbekendheid en/of genereren verkopen. Elke boodschap vindt zijn oorsprong in het overkoepelende gemeenschappelijke standpunt ‘Slim met energie’ en kent dezelfde tone-of-voice.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken