SJOPZE.NL

SJOPZE.NL

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
TNT Post
Bureau
MediaPartners Group
Jaar
2009
Paginanummer
364

Doelstelling

Naamsbekendheid van 50% opbouwen van de nieuwe webportal SJOPZE.NL. Daarnaast het verkrijgen van 300.000 nieuwsbrief abonnees en 1,5 miljoen bezoekers naar de webportal SJOPZE.NL.

Doelgroep

Ervaren e-shoppers in de leeftijd van 2550 jaar. Middel tot hoger opgeleid met 1,5 tot 2x modaal inkomen. 70% Vrouw en 30% man. Veelal gezinnen met kinderen.

Concept

Wanneer je weet welk product je online wilt kopen, is het eenvoudig dit product op het web te vinden. Wanneer je echter nog niet exact weet wat je online wilt kopen en je je op het web wilt laten inspireren moet je van de ene webwinkel naar de andere surfen wat uitermate lastig en tijdrovend is. SJOPZE.NL is een webportal van TNT Post waarop een overzicht wordt geboden van de meest inspirerende producten van bekende en nog onbekende webwinkels. Om de producten op de webportal SJOPZE.NL inspirerend te houden worden ze elke 2 weken vervangen door een compleet nieuw assortiment.

Media- en middelenstrategie

Speciaal voor de snelle opbouw van de naamsbekendheid en het creëren van websitebezoek en -omzet is een traditioneel medium ingezet. De speciaal hiervoor ontwikkelde eigen huis-aan-huis SJOPZE.NL. De uitgave is in een oplage van 1,5 miljoen huishoudens elke 2 weken verspreid. Daarnaast is ook gebruik gemaakt van TV billboarding (dit programma werd mede mogelijk gemaakt door), advertorials in dagbladen en magazines, online advertorials, nieuwsbrieven, actiemails, bannering, homepage take overs met o.a. skyboxen en tickertapes. Tensotte zijn ook PR en TNT Post middelen zoals de landelijke uitgave Er is Post en tntpost.nl ingezet.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken