SJOPZE.NL

SJOPZE.NL

Categorie
Retail
Adverteerder
TNT Post
Bureau
MediaPartners Group
Jaar
2009
Paginanummer
529

Doelstelling

Het verkrijgen van 1,5 miljoen bezoekers op de webportal SJOPZE.NL en van 300.000 nieuwsbrief abonnees. Vervolgens deze doelgroep laten shoppen bij de adverteerders.

Doelgroep

Ervaren e-shoppers in de leeftijd van 25-50 jaar. Middel tot hoger opgeleid met 1,5 tot 2x modaal inkomen. 70% Vrouw en 30% man. Veelal gezinnen met kinderen.

Concept

Wanneer je weet welk product je online wilt kopen, is het eenvoudig dit product op het web te vinden. Wanneer je echter nog niet exact weet wat je online wilt kopen en je je op het web wilt laten inspireren is dit uitermate tijdrovend. SJOPZE.NL is een webportal van TNT Post waarop elke 2 weken een nieuw overzicht wordt geboden van de meest inspirerende producten van bekende en nog onbekende webwinkels.

Media- en middelenstrategie

Voor het creëren van websitebezoek is een traditioneel medium ingezet. De speciaal hiervoor ontwikkelde eigen huis-aan-huis SJOPZE.NL. Deze uitgave is in een oplage van 1,5 miljoen elke 2 weken verspreid. Aangevuld met online nieuwsbrieven, actiemails, affiliate campagnes en bannering.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken