SCHOOLJAAR 05/06

SCHOOLJAAR 05/06

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
MINISTERIE VAN ONDERWIJS, CULTUUR EN WETENSCHAP
Bureau
BVH Groep
Jaar
2005
Paginanummer
380

Nominatie 2005

Doelstelling

Tonen dat het beroep leerkracht veelzijdig en aantrekkelijk is. Daarbij dienen de nieuwe rollen van de leerkracht duidelijk naar voren te komen. Werken in het onderwijs is zoveel meer dan met een krijtje in de hand voor de klas staan. Deze imagocampagne moet uiteindelijk bijdragen aan een beter functionerende arbeidsmarkt in het onderwijs.

Doelgroep

Nederland 20-40 jaar, met een accent naar hbo/wo geschoolden.

Concept

Aan de hand van het echte ‘schoolverhaal’ van 5 kinderen met een verschillende achtergrond en ‘leersituatie’ worden de nieuwe rollen van de leerkracht getoond. Een heel jaar lang worden de 5 leerlingen binnen hun school gevolgd. Met al het materiaal dat dit oplevert, wordt een compleet beeld opgeroepen over de rol van de leerkracht en worden verschillende communicatiedragers gevuld.

Media- en middelenstrategie

Massacommunicatie (televisie, webvertising, P.R.) dient vooral om mensen nieuwsgierig te maken en te leiden naar het internetplatform: www.werkeninhetonderwijs.nl alwaar alle vijf verhalen in volle glorie uit de doeken worden gedaan en waar links te vinden zijn naar allerlei nuttige informatie over werken in het onderwijs en de nieuwe rollen van de leerkracht.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken