SCHIPHOL. WHERE ELSE

SCHIPHOL. WHERE ELSE

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
Amsterdam Airport Schiphol
Bureau
FHV BBDO, Code d’Azur, Universal Media
Jaar
2008
Paginanummer
112

Doelstelling

Passagiers bewust maken van uniciteit en veelzijdigheid van Schiphol en daarmee bereiken dat wachttijd op Schiphol ervaren wordt als welbestede tijd.

Doelgroep

Nederlandse reizigers vanaf 20 jaar.

Concept

De unieke en verrassende beleving die Schiphol te bieden heeft, laten zien via een campagne. Met als doel passagiers eerder in het reisproces bewust maken van de uniciteit en veelzijdigheid van Amsterdam Airport Schiphol. En hiermee hun intentie om te besteden op Schiphol te verhogen. Mensen zien dat de tijd doorgebracht op Schiphol welbestede tijd is.

Media- en middelenstrategie

Een geïntegreerde media- en middelenstrategie heeft (potentiële) passagiers vanaf september 2008 intensief bewerkt. Internet, magazines en televisie zijn gecombineerd ingezet om de campagne ‘Schiphol. Where else’ te laden en de veelzijdigheid van Schiphol te laten zien (print/ TVC’s) en zelf te ervaren (online). Vanuit klantinzichten werden verschillende Tours ontwikkeld (on- en offline) als gids voor het gebied achter de paspoortcontrole om de mogelijkheden voor vermaak zelf te ontdekken. Met de leukste tips om tijd te besteden op Schiphol. Van shoppen tot ontspannen en van cultuur tot lekker eten.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken