Samsung Valentijn: ‘It’s a Match!’

Samsung Valentijn: ‘It’s a Match!’

Categorie
Durables
Adverteerder
SAMSUNG NEDERLAND
Bureau
Boomerang Agency
Jaar
2017
Paginanummer
209

Doelstelling

Breng de nieuwe Samsung A-series onder de aandacht bij millennials door middel van een uniek concept dat rond Valentijnsdag gelanceerd zal worden.

Doelgroep

Millennials

Merkomschrijving

Samsung Nederland is onderdeel van Samsung Electronics, wereldwijd marktleider consumentenelektronica.

Concept

Om de Samsung A-series onder de aandacht te brengen bij millennials, creëerde Boomerang Agency een unieke gepersonaliseerde video. Millennials nemen hun online aanwezigheid erg serieus. Middels de video kregen zij rond Valentijnsdag de unieke kans om te zien hoe hun online profiel beoordeeld werd door gebruikers van een dating-app. De video integreert informatie van het Facebook profiel van de gebruiker (zoals de profielfoto en de leeftijd) om een uniek verhaal te creëeren. Wordt jouw profiel 'geliked' door de groep vrienden of vriendinnen in de video? De enige manier om daar achter te komen is door zelf een video aan te maken!

Media- en middelenstrategie

Via een unieke URL konden gebruikers hun eigen video aanmaken, en deze konden zij vervolgens delen op hun Facebook profiel. Zonder mediabudget heeft de video meer dan 94 miljoen mensen in 191 verschillende landen bereikt.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken