Samen werken aan gezondheid

Samen werken aan gezondheid

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
ZILVEREN KRUIS
Bureau
Fitzroy
Jaar
2016
Paginanummer
62

Nominatie 2016

Doelstelling

Zilveren Kruis werkt actief samen met ondernemend Nederland. En staat hen bij met raad en daad. Deze ambitie moet krachtig overgebracht worden. Zodat zakelijke klanten niet alleen omwille van prijs kiezen, maar juist op basis van inhoud. Met een campagne willen we daarom de thought leader rol van Zilveren Kruis voor ondernemend Nederland relevant en concreet maken.

Doelgroep

Ondernemers en HR/P&O managers van bedrijven met meer dan 50 medewerkers.

Concept

We lanceren de campagne 'Samen werken aan gezondheid'. Samen werken is naar elkaars mening luisteren en van elkaar leren. We zetten daarom de visie van ondernemers en professionals over impactvolle thema's centraal. Slaapproblemen, stress en mantelzorg worden in de campagne van alle kanten belicht. Met prikkelende stellingen doorbreken we taboes én dagen we de zakelijke doelgroep actief uit om ook hun visie te geven. Wij geloven namelijk dat we samen moeten werken om nu en in de toekomst de werkvloer gezond te houden.

Media- en middelenstrategie

De campagne werd in PR afgetrapt met een groot slaaponderzoek dat breed werd opgepakt. Samen met Zilveren Kruis en specialisten op het gebied van slaapproblemen onderzochten we het effect op de werkvloer. Onze radiospot met activerende tag-ons zorgde voor awareness binnen de doelgroep en traffic. Online was ruimte voor verdieping. Op LinkedIn daagden we professionals met prikkelende stellingen uit en op het campagneplatform kon de doelgroep hun eigen visie toetsen met de rest van HR Nederland. Ook ging Harm Edens in online content op zoek naar de dilemma's rondom de thema's. Hiervoor gebruiken we bedrijven die voorop lopen op het gebied van Gezond Ondernemen. Door de visie van professionals centraal te zetten en met impactvolle thema's taboes te doorbreken maakt Zilveren Kruis haar thought leader rol concreet. De campagne weet de positie van Zilveren Kruis te versterken en ondernemend Nederland te raken.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken