Samen Sjeffen We Carnaval

Samen Sjeffen We Carnaval

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
BAVARIA
Bureau
Fama Volat - Eindhoven
Jaar
2019
Paginanummer
180

Winnaar 2019

Doelstelling

Creëer een lokaal relevante merkactivatie, en laat op een sympathieke wijze zien dat Bavaria de carnavallers écht begrijpt en omarmt.

Doelgroep

Carnavallers m/v 18+ regio (Zuid Oost) Brabant

Merkomschrijving

Sympathiek. Eigenzinnig.

Concept

Inzicht: Carnaval lijkt een vanzelfsprekendheid, echter in veel steden en dorpen zijn het maar een handjevol vrijwilligers die er met moeite voor zorgen dat carnaval nog bestaansrecht heeft. Idee: Tijd om deze stille helden op een voetstuk te plaatsen. Niet alleen om hen te bedanken, maar vooral ook om de trots op het lokale feest aan te wakkeren.

Media- en middelenstrategie

In de TVC/Online video gingen we op zoek naar deze stille helden. Online docu's toonden aan dat deze Sjefkes vaak dichter bij staan dan men denkt. Belangrijkste aspect van de campagne was de hyperlokale media-aanpak. Dit resulteerde in een enorme hoeveelheid lokaal getargette uitingen zoals abri's, DOOH, dynamic video ads, online video's en inhakers. Daarnaast konden consumenten kiezen uit ruim 100 verschillende patches verkrijgbaar bij een sixpack pils én als Instagram stickers. Kortom voor ieder wat wils én allemaal in de lokale carnavalskleuren!
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken