Samen erbovenop voor Valkenburg

Samen erbovenop voor Valkenburg

Categorie
Actualiteiten
Adverteerder
AMSTEL | HEINEKEN NL
Bureau
Morres & Company | Creatieve Verbinders
Jaar
2021
Paginanummer
45

Doelstelling

Zuid-Limburg, het gebied waar de Amstel Gold Race doorheen kruist is zwaar getroffen door de watersnoodramp. Ook Valkenburg aan de Geul, het finishdorp van de Gold Race. Het centrum is een rampgebied geworden en moet wederopgebouwd worden. Amstel is goed bevriend met het Geulstadje en wil iets doen om een hart onder de riem te steken en een financiële bijdrage te leveren.

Doelgroep

Man-vrouw, 18+. Wielerliefhebbers. Betrokken Nederlanders.

Merkomschrijving

Amstel is in 1870 opgericht en wordt gebrouwen in vriendschap. Die vriendschap ademt het merk in communicatie en activatie; de 3 vrienden tv-commercials, de Vrienden van Amstel Live en de wielersport. Amstel is organisator van de Amstel Gold Race, Nederlands enige wielerklassieker sinds 1966.

Concept

Het vaasje is iconisch voor Amstel. Elk jaar maakt Amstel een speciaal Amstel Gold Race glas. Het unieke ontwerp van 2021 verwijst naar de relatie tussen Amstel en Valkenburg en past naadloos bij de kernwaarde 'vriendschap'. Kortom: samen kom je erbovenop! Samen de Cauberg op, maar samen komen we ook de watersnoodramp te boven. De opbrengst is voor de horeca in Valkenburg.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken