ROYAL CLUB. FRIS VOOR GEVORDERDEN.

ROYAL CLUB. FRIS VOOR GEVORDERDEN.

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Royal Club
Bureau
Alfred
Jaar
2009
Paginanummer
254

Nominatie 2009

Doelstelling

Zorg voor penetratiegroei door niet alleen te focussen op het “speciaal” segment dat voorbehouden is aan een kleine groep gebruikers, maar ga ook op zoek naar de mainstream frisdrankdrinker.

Doelgroep

Heel frisdrank minnend Nederland.

Concept

Hoe maak je gebruik van de exclusiviteit van een merk, zodanig dat je de massa ermee kunt verleiden? Door aannemelijk te maken dat er een volgende stap is in ieders ontwikkeling. Hoe herkenbaar is het dat er een moment komt dat je toe bent aan iets anders, aan nieuwe ervaringen, nieuwe smaken. En hoe logisch is het dat dat ook geldt voor frisdrank. Daarom het thema en tevens de pay-off “Fris voor gevorderden”. Creatief vertaald met een tuinkabouter die zijn vertrouwde omgeving inruilt voor een leven waarin hij levenservaring opdoet, zich ontwikkelt en zo “gevorderd” wordt. Er komt een moment dat je toe bent aan iets anders... Royal Club. Fris voor gevorderden. Media& Middelenstrategie: De multimedia campagne start met een aantal korte teasers op TV waarin we alleen een kabouter zien staan in

Media- en middelenstrategie

de regen, zon en sneeuw. We zien hem ook in het echt. Liftend langs de weg, in winkelcentra en op verschillende stations in het land. De campagne gaat verder op TV, online, in print, POS en (horeca)activatie. Ondertussen stormt het speciaal voor de campagne geschreven nummer “Headin’ for the city” van Danny Vera de hitlijsten in.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken