Rijkswaterstaat Audiotour

Rijkswaterstaat Audiotour

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
RIJKSWATERSTAAT
Bureau
The Odd Shop
Jaar
2018
Paginanummer
324

Nominatie 2018

Doelstelling

Rijkswaterstaat staat voor de grootste onderhoudsopgave in zijn geschiedenis. Een enorm project waar veel nieuwe werknemers voor nodig zijn. Deze campagne heeft als doel om deze werknemers te werven.

Doelgroep

Technisch specialisten.

Merkomschrijving

Rijkswaterstaat.

Concept

Rijkwaterstaat is op zoek naar werknemers die de wereld hetzelfde zien. Daarom introduceerden wij: de Rijkswaterstaat Audiotour. Een tour die kunst laat zien door de ogen van Rijkswaterstaat. Zie jij wat zij zien? Dan is een baan bij Rijkswaterstaat jou op het lijf geschreven.

Media- en middelenstrategie

In de Touch-laag lieten wij de doelgroep met een online film kennis maken met de audiotour en de thematiek 'zie jij de wereld zoals wij die zien?'. In de Tell-laag nodigden wij de doelgroep uit om de tour te volgen. Dat kon in het museum, via een website waar de tour digitaal te volgen was én via Spotify. In de Sell-laag riepen we doelgroep met banners, social content en pre-rolls op om de site te bezoeken. Dé plek waar alle vacatures te vinden waren. Nooit eerder werden openstaande vacatures van Rijkswaterstaat sneller vervuld.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken