Reset de Economie

Reset de Economie

Categorie
Actualiteiten
Adverteerder
TRIODOS BANK
Bureau
Dawn
Jaar
2020
Paginanummer
106

Nominatie 2020

Doelstelling

In een crisis die de wereld in zijn greep houdt, biedt Triodos Bank een positief perspectief en bouwt daarmee verder aan naamsbekendheid en merkvoorkeur.

Doelgroep

Wij zijn het uitgesproken alternatief voor een bewuste groep mensen die duurzame keuzes maakt.

Merkomschrijving

Triodos Bank laat zien dat geld veranderkracht heeft en bijdraagt aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. We lopen voorop in duurzaam bankieren en beïnvloeden de financiële sector van binnenuit.

Concept

Als alles verandert, komt bovendrijven wat echt belangrijk is. De mensen om je heen. Waar je leeft. Hoe je kunt helpen. Dat zijn de waarden waar de economie om zou moeten draaien. We roepen met een bevlogen pleidooi op om de economie opnieuw uit te vinden. Haar eerlijker, menselijker en groener te maken. Een reset. Geld moet rollen. En jij bepaalt welke kant op.

Media- en middelenstrategie

Ons appèl voor een reset van de economie brengen we tot leven op TV en online. In content tonen Triodos-economen hoe de reset er uitziet aan de hand van vijf bouwstenen. Zo verbinden we onze missie aan de tijdsgeest en zetten we de bank actueler, krachtiger en scherper neer dan ooit.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken