Rekenen op

Rekenen op

Categorie
Personeel
Adverteerder
Enexis
Bureau
Hemels van der Hart
Jaar
2010
Paginanummer
436

Doelstelling

Verder uitbouwen van een positief merkimago en tegelijkertijd potentiële werknemers interesseren voor een baan bij Enexis, nu of in de toekomst.

Doelgroep

Primair potentiële werknemers uit de Enexis-regio's met een ICT- of technische achtergrond, secundair consumenten.

Concept

Het concept 'Op Enexis kan je rekenen' maakt de ogenschijnlijk abstracte werkzaamheden van netwerkbeheerder Enexis tastbaar. Elke dag levert Enexis een van de meest vanzelfsprekende levensbehoeftes die er zijn; energie. Wie in Leeuwarden een stekker in het stopcontact steekt, kan rekenen op (het energienet) van Enexis. En wie in Den Bosch of Enschede runderlapjes suddert, doet dat dankzij Enexis. Om het menselijke en het lokale aspect van Enexis zichtbaar te maken, geven we Enexis een gezicht. Rekenen op Enexis wordt rekenen op Thijs. Een medewerker die daadwerkelijk in zijn eigen regio werkt aan een optimaal energienet. En tegelijkertijd potentiële medewerkers uitnodigt om te solliciteren bij Enexis.

Media- en middelenstrategie

Om het lokale en menselijke aspect zichtbaar te maken, zijn de echte medewerkers van Enexis gefilmd en gefotografeerd in hun eigen werkgebied, op een plek die herkenbaar is voor de inwoners van dat gebied. De mediakeuze sluit aan op het regionale karakter van de campagne. We voeren zowel offline als online campagne. Offline om te bouwen aan een positief merkimago. Online vooral om traffic naar de site te genereren, waar de doelgroep direct kan solliciteren. Regionale radio en abri's worden ingezet om binnen de regio's een breed bereik te realiseren. Naast fotografie maken we gebruik van verschillende filmpjes bestaande uit panoramashots die met time-lapse zijn opgenomen, bijvoorbeeld voor een homepage take-over op MSN. Ze worden ook regionaal ingezet als commercials in het streekvervoer en de bioscoop. Ten slotte waren we prominent aanwezig in verschillende betaaldvoetbalstadions met narrowcasting en op scoreborden, omdat voetbalclubs een belangrijke regionale functie hebben.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken