Ready Business

Ready Business

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
VODAFONE
Bureau
Hemels van der Hart
Jaar
2014
Paginanummer
62

Nominatie 2014

Doelstelling

Bedrijven bewustmaken van de noodzaak om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen, waarvoor Vodafone concrete oplossingen biedt.

Doelgroep

Midden- en Grootbedrijf; zakelijke beslissers en IT-managers.

Concept

De wereld verandert in een steeds hoger tempo. De snelheid waarmee bedrijven zich aanpassen, bepaalt het verschil tussen winnen of verliezen. Een Ready Business is klaar voor de kansen en uitdagingen van morgen. Vodafone helpt daarbij. Met oplossingen die bijdragen aan meer flexibiliteit, efficiency en innovatieve slagkracht.

Media- en middelenstrategie

Een groots internationaal onderzoek vormde het vertrekpunt van de campagne. Dit gaf inzicht in succesfactoren van bedrijven die op de toekomst zijn voorbereid, de 'Ready Business'. Met diverse printuitingen werd het begrip Ready Business geïntroduceerd en uitgelegd. Hierin speelden succesvolle grootzakelijke klanten van Vodafone de hoofdrol (getarget op CEO's/Decision makers). Advertenties in vakbladen bouwden hierop voort, met focus op concrete productoplossingen (gericht op ICT Professionals). Alle uitingen - waaronder banners, LinkedIn en advertorials - verwijzen naar de spil van de campagne: een online test. Hier krijgt de doelgroep snel een indicatie van hoe 'Ready' de eigen business is. Waarna ze een muisklik verwijderd zijn van een afspraak. Ook staan er inspirerende Ready Business-cases op de website. Daarnaast kwamen accountmanagers goed beslagen ten ijs met een Ready Business-toolkit. Zo werd één krachtig en relevant verhaal gedeeld onder de doelgroep.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken