Rapp Cooking

Rapp Cooking

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Rapp Collins
Bureau
Rapp Collins
Jaar
2006
Paginanummer
42

Nominatie 2006

Doelstelling

Als bureau met hart voor relaties wil je aan het einde van het jaar eens wat anders voor je klanten doen dan de traditionele kerstgroet.

Doelgroep

Naast klanten ook leveranciers, freelancers, pers en overige relaties. Kortom, alle vrienden waar we in 2005 leuk mee hebben samengewerkt.

Concept

Weg met de traditionele kerstkaart. Vrienden moeten worden verwend. Dat gaat het beste in real life en via de maag. We houden bij Rapp Collins van koken. Jamie Olivers’ Fifteen is onze klant. Dus de mix was simpel: Rapp Cooking. We speelden ‘restaurant’ voor een dag en stelden ons kwetsbaar op in de traditionele klantrelatie. Al onze ziel en zaligheid legden we in koken, serveren en wijn schenken voor al onze vrienden.

Media- en middelenstrategie

De media-inzet is heel divers: een uitnodiging vermomd als creatieve rationale opgevolgd door e-mails met viral video’s. En een website met weblog, plus een opwarm-sms op de dag van Rapp Cooking. Een paar dagen later werden via sms alle foto’s op de website aangekondigd. En als ultiem nagerecht ontving iedere vriend tot slot een smakelijk herinneringsboek.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken