Randstad Boost

Randstad Boost

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
RANDSTAD NEDERLAND
Bureau
Wunderman Thompson Amsterdam
Jaar
2020
Paginanummer
186

Doelstelling

Randstad staat bekend om banen, maar minder om het ontwikkelen van talenten. Juist in deze tijd is het belangrijk dat je blijft ontwikkelen, zodat je altijd klaar bent voor het werk van morgen. Met de nieuwe campagne laat Randstad zien dat het met zijn diensten in deze veranderende arbeidsmarkt een toekomstgerichte partner is.

Doelgroep

Talenten met lbo- en mbo-niveau. Ze zijn rond de 20 tot 45 jaar en begrijpen het nut van ontwikkelen, maar moeten daarbij geholpen worden.

Merkomschrijving

Al meer dan 60 jaar brengt Randstad werk en mensen samen. Met deze jarenlange ervaring weet Randstad welke veranderingen er morgen aankomen en dat continue ontwikkeling noodzakelijk is.

Concept

De wereld van werk verandert. Bij Randstad zorgen we dat onze talenten altijd klaar zijn voor het werk van nu en in de toekomst. We helpen talenten vooruit door (vak)opleidingen, (gratis) online trainingen, testen en coaching. Dit doen we al jarenlang succesvol en is nu gebundeld onder één CVP: Randstad Boost. Samen werken aan jouw groei.

Media- en middelenstrategie

Middels een brede media-inzet bestaande uit TVC, RC, OLV, (D)OOH, persberichten en socials brachten we Randstad Boost tot leven.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken