Radio Raakt

Radio Raakt

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
RADIO ADVIES BUREAU
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2017
Paginanummer
54

Nominatie 2017

Doelstelling

Adverteerders inspireren om gebruik te maken van het reclamemedium radio om hun doelgroepen emotioneel te raken. Radio Raakt stimuleert de ontvankelijkheid voor bredere inzet van radioreclame.

Doelgroep

Adverteerders en hun bureaus.

Merkomschrijving

RAB wil met Radio Raakt méér adverteerders meer laten bereiken bij radioluisteraars, zonder dat hun luisterplezier verstoord wordt.

Concept

Merken willen verhalen vertellen. Toegang krijgen tot het gevoel van de doelgroep. Raken. Maar de consument geeft merkenbouwers steeds korter tijd en aandacht. Op radio krijgen we wel een luisterend oor. Niet voor de verkoper maar wel voor beleving en verhalen: die nemen je mee en openen de verbeelding. Dan komen we echt bij mensen binnen. Dat is de letterlijke en figuurlijke ervaring van radio. En dat is wat elke marketeer, strateeg, creatief en mediaplanner graag doet: binnenkomen bij je doelgroep met iets dat raakt.

Media- en middelenstrategie

Noblesse oblige; radio is hét medium om te overtuigen over de kracht van radioreclame. In vier radiocommercials en via sociale media nemen we de tijd om dat te vertellen. Elk verhaal verwijst naar de inspiratiewebsite radioraakt.nl.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken