Quest for the Best

Quest for the Best

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
CoolBest
Bureau
ETCETERA
Jaar
2010
Paginanummer
238

Doelstelling

Vijftien jaar nadat CoolBest de categorie Gekoelde fruitdranken in Nederland heeft geïntroduceerd, heeft het merk aan onderscheidend vermogen en emotionele merkbinding ingeboet. Doelstelling is om op TOMA en merkvoorkeur te stijgen en het merk dichter bij de consument te brengen.

Doelgroep

Primair: man/vrouw 25-40 AB1. Secundair: gezinnen met kinderen

Concept

Na jarenlange focus op NPD heeft (de differentiatiekracht van) het merk extra aandacht gekregen. CoolBest is een merk met passie voor perfectie. In alles streeft CoolBest het aller-allerbeste na, en wil dat vervolgens nog verbeteren. De passie en gedrevenheid van CoolBest komt tot leven in de vorm van Bruce: The international fruit finder. Bruce is op een Quest for the Best, en neemt de doelgroep mee in zijn zoektocht naar nieuwe fruitsoorten, het beste fruit, de juiste manier van plukken en de beste manier van verschepen. Daarnaast geeft Bruce CoolBest een gezicht en maakt daarmee het merk sympathieker.

Media- en middelenstrategie

Compleet geïntegreerde media-aanpak. Tv als hoofdmedium voor snelle en impactvolle bereiksopbouw. Versterken van merkbinding middels merkactivaties, ondersteund op radio, internet, Hyves, POS & OOH, via pr en on-pack.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken