ProRail: Verbindt. Verbetert. Verduurzaamt.

ProRail: Verbindt. Verbetert. Verduurzaamt.

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
PRORAIL
Bureau
Ogilvy & Mather Amsterdam
Jaar
2017
Paginanummer
284

Doelstelling

ProRail wil de zichtbaarheid van haar vernieuwingswerk en aantrekkelijkheid als werkgever vergroten en daardoor haar reputatie verbeteren. Een stevige ambitie, gezien het negatieve publieke sentiment dat aan het merk kleeft. ProRail wordt in Nederland vooral geassocieerd met vertragingen en gedoe op het spoor.

Doelgroep

De Nederlandse samenleving en specifieke doelgroepen voor gerichte arbeidsmarktcommunicatie en regionale en/of lokale vernieuwingswerkzaamheden.

Merkomschrijving

ProRail is de innovatieve creator van duurzame mobiliteit. Elke dag werkt ProRail keihard aan verbeteringen op- en rondom het spoor om duurzaam vervoer in Nederland nog beter en veiliger te maken. ProRail: Verbindt. Verbetert. Verduurzaamt.

Concept

ProRail en de Nederlandse samenleving lijken vaak tegenover elkaar te staan, maar staan eigenlijk aan dezelfde kant. We maken ons druk om dezelfde dingen en streven hetzelfde na. ProRail houdt ook niet van vertragingen of energieverspilling. Met een ontwapende en opvallende Pro/Anti-campagne vertelt ProRail waar ze wél voor staat en waarvoor niet. Daarom is ProRail bijvoorbeeld Pro Duurzaamheid en Anti Co2 uitstoot; Pro Veiligheid en Anti Waaghalzerij op het spoor. Hiermee laat ProRail op impactvolle manier zien dat ze meer doet dan het publiek denkt. Een krachtig mechanisme dat verbinding maakt met het Nederlandse publiek en ProRail in de spotlight zet als potentiële werkgever.

Media- en middelenstrategie

Via radio, OOH, display & social advertising bereiken we onze brede doelgroep. Via LinkedIn, Facebook en vakgerelateerde sites prikkelen we kandidaten en via gerichte display & social advertising infomeren we ons publiek over regionale en lokale vernieuwingswerkzaamheden. De ProRail reputatiescore (RepTrak) laat een sterke stijging zien en ook staat ProRail voor het eerst in de top 50 van het Intermediair imago-onderzoek. De kwalitatief goede sollicitanten stromen binnen. ProRail: Verbindt. Verbetert. Verduurzaamt.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken