Prime Video – Sinterklaas x Minibiebs

Prime Video – Sinterklaas x Minibiebs

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
PRIME VIDEO
Bureau
Boomerang. Part of Publicis Groupe
Jaar
2021
Paginanummer
441

Doelstelling

Een campagne die op sympathieke wijze bekendheid genereert voor Prime Video.

Doelgroep

Alle Nederlanders 18-65.

Merkomschrijving

Prime Video is je gids in de wereld van entertainment. De gids die je helpt ontsnappen aan de realiteit, met een goed verhaal en een glimlach in het comfort van je eigen huis. Iedere aflevering opnieuw. Want elke glimlach vertelt een verhaal.

Concept

Mensen lezen steeds minder en kijken meer films en series. Met de hulp van Sinterklaas geeft Prime Video de verhalen cadeau waarop de favoriete series van fans gebaseerd zijn. Vlak voor pakjesavond werden boeken in honderden minibiebs door het hele land gelegd. Zo zorgen we ervoor dat fans hun favoriete films en series blijven lezen.

Media- en middelenstrategie

In de week voor 5 december zijn de boeken in minibiebs door het hele land geplaatst. Voor maximaal bereik is gekozen voor een social first campagne. PR alerts zorgden voor de eerste buzz, gevolgd door verschillende concepten op TikTok, YouTube, Instagram en in de Facebook communities van de minibiebs, ondersteund door paid media. Een campagne met positief sentiment en geweldig geschreven verhalen, die lange tijd in de minibiebs blijven staan.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken