Pitch and Ride

Pitch and Ride

Categorie
Durables
Adverteerder
SEAT NEDERLAND
Bureau
Sunshine and Sausages
Jaar
2017
Paginanummer
210

Doelstelling

SEAT wil op een relevante manier aansluiting vinden bij de 'can-do' mentaliteit van de jongere berijdersgroep en ze inspireren om vooruit te komen.

Doelgroep

Young at heart

Merkomschrijving

SEAT heeft haar wortels in Barcelona en is wereldwijd verbonden aan creative urban cultures. Gemaakt voor een young spirited generatie. Simpel, kleurrijk en iconisch.

Concept

De SEAT Ibiza is al jaren een icoon voor SEAT en haar jongere berijdersgroep. De mentaliteit en drive van deze groep is inspiratie voor de introductiecampagne van de nieuwe generatie Ibiza. SEAT introduceert Pitch and Ride; een competitie voor iedereen met een startup idee die vooruit wil komen. Deelnemers stappen in bij freelancer v/h jaar Boris Lange en krijgen 1 kilometer de tijd voor hun elevatorpitch. De winnende pitch wordt op weg geholpen met €10.000 startkapitaal en een jaar lang in een SEAT Ibiza rijden.

Media- en middelenstrategie

Naast SEAT-eigen online kanalen (website, social) zorgen native content en campagnemateriaal op online platforms (FHM.nl, Manners.nl en Want.nl) dat het hart van de doelgroep wordt bereikt. Social engagement via social kanalen van de deelnemers verhoogt het bereik verder.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken