PICKWICK GARDENS

PICKWICK GARDENS

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Sara Lee / Pickwick
Bureau
Only
Jaar
2009
Paginanummer
256

Doelstelling

1. Versterken van de rol en het onderscheidend vermogen van Pickwick vanuit de kracht van het merk én op een consistente manier. 2. Vanuit die onderscheidende rol bekendmaken van de nieuwe productpropositie Kruiden Wellness.

Doelgroep

Als marktleider richt Pickwick zich op theedrinkend Nederland. Voor Pickwick Kruiden Wellness ligt het accent op mensen die geïnteresseerd zijn in ‘kruidenthee’, maar nog onvoldoende overtuigd zijn van de smaak daarvan.

Concept

Binnen het nieuwe thema ‘Pickwick doet je goed’ laten we zien hoe de mélangeurs van Pickwick in de Pickwick Gardens met passie en trots bezig zijn om de lekkerste thee te maken. Zo maken ze duidelijk dat de ‘gewone’ thee van Pickwick (English Tea Blend) alles behalve gewoon is omdat de mélange uit wel 20 soorten thee bestaat. Voor Pickwick Kruiden Wellness geeft Pickwick met “2 stuks kruid en 1 stuk fruit” antwoord op de vraag hoe je ‘kruidentheeën’, waarvan iedereen weet dat ze van nature goed zijn, ook lekker maakt. Binnen de activatie ligt het accent op de kwaliteit van onze zwarte thee en deze te laten ‘proeven en proberen’. En zo de beleving van het theemoment te versterken. Consumenten kunnen bij English Tea Blend sparen voor een heerlijke High Tea for 2, op mooie locaties, en Pickwick Kruiden Wellness proberen d.m.v. een sample.

Media- en middelenstrategie

Televisie speelt een belangrijke rol om zo breed mogelijk en impactvol het verhaal van Pickwick neer te zetten. Daarnaast is televisie belangrijk voor het opbouwen van propositiebekendheid voor Kruiden Wellness. In print en activatie wordt de slag gemaakt van bekendheid naar involvement en gedrag.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken