Pickwick Delicious Spices

Pickwick Delicious Spices

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
Pickwick
Bureau
ONLY
Jaar
2011
Paginanummer
312

Doelstelling

Bekendheid en trial genereren voor Pickwick Delicious Spices, met als hero's Caramelised Pear, Chocolate Mint en Smooth Chai.

Doelgroep

Vrouwen van 20-49 jaar, die het gezellig vinden om samen met vriendinnen van een kopje thee te genieten. Dit zijn voor hun echte verwenmomenten, waarin ze de tijd nemen voor hun vriendinnen.

Concept

Wat de theeën van Pickwick Delicious Spices zo bijzonder maakt, is dat ze letterlijk en figuurlijk voor wat extra warmte zorgen. Krachtige ingrediënten zoals kaneel, kruidnagel, gember en kardamon zorgen voor een stevige 'bite', maar maken daardoor deze theeën ook tot echte lekkernijen die bij uitstek geschikt zijn om lekker samen met je vriendinnen te drinken. Heerlijk om te delen! Dit thema is de rode draad van de campagne. De theeën van Pickwick Delicious Spices zijn niet alleen heerlijk om te delen, maar Pickwick maakt het ook nog eens erg leuk en makkelijk om ze te delen. Als 'special guest' heeft Pickwick daarom meester patissier Rudolph van Veen uitgenodigd om de lekkernijen en specerijen uit de theeën te vertalen naar een drietal exclusieve cupcakes. Deze lekkernijen kun je proeven tijdens speciale proeverijen op locatie, zogenaamde Delicious Tastings. Je kunt ze ook thuis zelf voor vriendinnen maken.

Media- en middelenstrategie

TV en print zijn ingezet om bekendheid te genereren voor het nieuwe segment Pickwick Delicious Spices. De activatie en trial zijn aangejaagd door het organiseren van Delicious Tastings via Hyves, Facebook, Pickwick.nl, een tag-on én online bannercampagne. Via Hyves kun je bijvoorbeeld gratis samples aanvragen en nodig je in een handomdraai je beste vriendinnen uit om samen de thee te proeven tijdens een Delicious Tasting bij je thuis. On-pack kun je sparen voor een Delicious Tasting op locatie. En via Facebook kun je je eigen favoriete 'Delicious' recepten delen, passend bij de theeën van Pickwick Delicious Spices. Rudolph van Veen kiest de leukste recepten uit en nodigt de winnende Pickwick fans uit voor een exclusieve cupcake workshop.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken