Peijnenburg: De Happie Place van Marc-Marie

Peijnenburg: De Happie Place van Marc-Marie

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
PEIJNENBURG
Bureau
DDB Unlimited
Jaar
2021
Paginanummer
257

Nominatie 2021

Doelstelling

Peijnenburg wil top-of-mind zijn als het lekkerste product voor een genietmomentje in de ochtend. Om er voor te zorgen dat mensen vaker een plakje ontbijtkoek nemen bij het ontbijt, of als tussendoortje.

Doelgroep

Peijnenburg richt zich op alle gezinnen van Nederland, we zijn er voor jong en oud.

Merkomschrijving

Peijnenburg is een iconisch merk in Nederland. Sinds 1883 staan we voor lekkere en voedzame ontbijtkoek, voor elke dag ongecompliceerd genieten. Met 'ownable brand-assets' als koek aan een touwtje en 'Happen naar Peijnenburg'.

Concept

Peijnenburg is superlekker en zit boordevol positieve energie. Dus als je hapt naar Peijnenburg heb je een klein geluksmoment in de ochtend. Of zoals wij dat noemen: dan ga je even naar je Happie Place. Als tweede film in de serie droomt Marc-Marie Huijbregts 's ochtends even weg naar een carrière als de ideale man in zijn eigen parfumreclame; met een volle bos haar, een goddelijk lichaam en een diepe stem. Kortom: Van Happen word je Happie!

Media- en middelenstrategie

Na een impactvolle teaser en PR-aftrap op TV en social, leggen we de focus op televisie om een brede awareness te realiseren. Daarnaast is er online video ingezet.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken